Zakelijk

Over BSB Volmachten

Meer dan 100 advieskantoren werken met ons samen

Misschien denkt u dat wij een verzekeraar zijn, maar dat is niet zo! Wij zijn een serviceprovider met de nadruk op SERVICE en werken samen met bijna 200 financieel adviseurs. Uw adviseur kan diensten als inkoop, administratie, premie-incasso en schadeafwikkeling uitbesteden. Hierdoor blijft er meer tijd over voor u!

Samenwerken met ons

Wij regelen voor uw verzekering de acceptatie, schadeafhandeling, administratieve taken en meer. Dit doen wij namens onze verzekeraars. Hiervoor rekenen wij een servicebijdrage per verzekering.

Kosten
Tot 1 januari 2024

Prolongatiekosten

Poliskosten brand/varia

Poliskosten motorrijtuigen

Royementskosten

Royementskosten kenteken gebonden

€ 1,-

€ 10,-

€ 10,-

€ 10,-

€ 20,-

Na 1 januari 2024

Servicebijdrage* € 2,50

De servicebijdrage is exclusief assurantiebelasting en geldt per verzekeringspakket of losse verzekering. Deze servicebijdrage wordt per elke nieuwe verzekering en betaaltermijn in rekening gebracht. Op de factuur vindt u deze terug onder ‘Kosten’.

TP aan het woord

AZ Verzekeringen

Via het BSBnet, het systeem van BSB voor de intermediairs, kunnen wij zelf wijzigingen en aanvragen invoeren, berekeningen/offertes maken, formulieren printen en nog veel meer. Dit werkt uitstekend. De polissen worden snel en foutloos opgemaakt.

Meer over AZ verzekeringen
Vind een advieskantoor bij u in buurt!
Uw adviseur is uw aanspreekpunt

Vul hieronder uw plaatsnaam in om te zoeken naar een adviseur bij u in de buurt.

TP aan het woord

Bart Janssen Assurantiën

Samenwerken met BSB Volmachten voelt als een ‘verlengstuk’ van ons kantoor. Alle BSB medewerkers zien wij als onze collega’s die met ons meedenken, meewerken en ons ontzorgen.

Meer over Bart Janssen Assurantiën