Inkomen

Werkgevers meer bieden 

Je wilt werkgevers meer bieden dan alleen een inkomensverzekering. Wij snappen dat dit veel tijd vergt. De oplossing: een full-service-inkomenpakket.

Full-service-inkomenpakket

In het full-service-inkomenpakket vind je een breed scala aan verzekeringen, kennis en diensten. Daarbij krijg je toegang tot onze Inkomentool waarmee jij jouw klanten nóg beter kan adviseren.

Inkomentool

In de Inkomentool zie je inkomensoplossingen van verschillende verzekeraars. Deze kun je vergelijken, offreren en aanvragen. Zo wordt je inkomen adviestraject een stuk makkelijker.

Inkomensverzekering

Bij BSB hebben we een breed aanbod aan inkomen- en verzuimverzekeringen in volmacht. Deze zijn onderverdeeld in 2-, 12-, en 30-jaars verzekeringen en te combineren met aanvullende verzekeringen.

Onze medewerkers vertellen je er graag alles over!

Contact

Het gemak van verzekeren bij BSB Volmachten

Een arbodienst die jouw klant volledig begrijpt

Als adviseur wil je een arbodienst die jouw klant volledig begrijpt. Daarom hebben wij onze eigen arbodienst: ArboNext. Zij helpt het MKB grip te krijgen op de inzetbaarheid.

Specialist in verzuim en sociale zekerheid

Er komt veel op een werkgever af als zijn werknemer ziek wordt en langdurig arbeidsongeschikt raakt. Be Suitable begeleidt en geeft ondersteuning.