Onze diensten

BSBnet

BSBnet is een portaal met verschillende tools en geeft je inzicht in je complete administratie. Of het nu gaat over particuliere of zakelijke verzekeringen, inkomensverzekeringen of AOV.

Je kunt hier Berekenen, Sluiten & Beheren van je portefeuille, zodat je gemakkelijk aanvragen kunt maken en versturen. Je krijgt hier naast inzicht in je complete portefeuille ook meer duidelijkheid over je rekening courant, de status van alle schades, ons productaanbod, maar ook over de communicatie naar je relaties.

Kortom een compleet ondersteuningspakket, waar we je graag in een persoonlijk gesprek over willen informeren. BSBnet bevat ook een:
•         Bedrijventool
•         Particuliere tool
•         Inkomentool
•         AOV-tool
•         Bonus Malus calculator
•         Eindklantenportaal

Bedrijventool

Bereken, sluit, beheer met de Bedrijventool.
BSB maakt het werk voor jou als financieel adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Om snel een berekening te maken van bedrijfsverzekeringen en deze direct aan te vragen, hebben wij de Bedrijventool ontwikkeld. Daarin heb je de beschikbaarheid over 24 verschillende producten.

Wij hebben ervoor gezorgd dat jij als gebruiker van de Bedrijventool van begin tot eind de beste ervaring krijgt. 

Lees meer

Inkomentool

Vergelijken, offreren en aanvragen met de Inkomentool In zes stappen de premie van verschillende inkomensverzekeraars bekijken? Dat kan! In onze Inkomentool zie je inkomensoplossingen van verschillende aanbieders. Deze kun je vergelijken, offreren en aanvragen. Zo wordt je inkomen adviestraject een stuk makkelijker.  

Onze volmachten: a.s.r., Avéro Achmea, Elipslife, de Goudse, Nationale Nederlanden, Nedasco en Quantum leben.  

Binnen 1 minuut een premie-indicatie
Wil je een premie-indicatie voor een verzuimverzekering, zonder alle relatiegegevens te hoeven invullen? Dat kan nu via de premie-indicatietool! Hiermee heb je binnen één minuut een indicatie van de premie voor een Nedasco verzuimverzekering. Makkelijk als je jouw relatie snel wilt informeren over een oplossing!  

Verzuim melden in werkgeversportaal Xpert Suite
In Xpert Suite kun je als adviseur of werkgever snel en gemakkelijk:  Statistieken en openstaande taken bekijken  
• Rapportages uitdraaien
• Werkgever gegevens inzien
• Werknemer(s) toevoegen of wijzigen
• Claimspecificaties downloaden
• Ziekte of herstel melden
• Verzuim benchmarken t.a.v. de branche

AOV-tool

De AOV Tool biedt u als financieel adviseur de mogelijkheid om het hele AOV-adviesproces snel en gemakkelijk te doorlopen. Van vergelijking tot offerte en afsluiten, alles via één online platform.   Aangesloten Maatschappijen: AEGON, Avéro Achmea, Movir,  a.s.r., de Goudse, Allianz, TAF, Klaverblad, Interpolis.  

Op één centrale plek kunt u AOV’s vergelijken, offreren en afsluiten:  

Wat zijn de voordelen?
• Alle AOV’s snel en gemakkelijk vergelijken op premies en voorwaarden  
• Snel overzicht voor uw klant  Inclusief een standaard adviesrapport  
• Digitaal inventariseren  
• Onbeperkt vergelijken en offeren bij de aangesloten verzekeraars  
• Alle verzekeringen direct aanvragen bij de betreffende maatschappij; snel, gemakkelijk, met een kleinere foutkans en dus service-verhogend  
• Alle actuele premies en voorwaarden op één centrale plek  
• Geen andere extranetten meer nodig. 

Particuliere Tool

In onze Bereken, Sluit en Beheer module kun je alle schadeverzekeringen met verschillende maatschappijen vergelijken, offertes aanvragen en de bestaande portefeuille beheren.
Daarnaast kun je schades online melden en historie inzien.  Maar dit niet alleen, je kunt indien nodig het systeem gebruiken als een CRM systeem, waarmee het mogelijk is om externe polissen of bijvoorbeeld hypotheken te administreren en er externe bestanden aan toe te voegen zoals een taxatierapport bijvoorbeeld. Naast de particuliere kun je ook de zakelijk verzekeringen inzien.
Op deze wijze kun je makkelijk besparen op een commercieel CRM systeem en heb je een mooi totaaloverzicht van je relatie in één systeem.  
Ook biedt de module voor je relatie via een app of een module op je website de mogelijkheid om d.m.v. een eindklantenportaal om o.a. polissen, facturen en voorwaarden direct inzichtelijk zijn. Al met al een compleet pakket aan faciliteiten 

 

WebApp

We willen graag meegroeien met de moderne tijd en jouw relaties de mogelijkheid geven om op ieder moment en overal vragen te kunnen stellen en gegevens te kunnen bekijken of wijzigen en schademeldingen te doen.

Hiervoor maken we een WebApp in jouw eigen look & feel.  

In deze WebApp vindt je de volgende functionaliteiten:  
·       Schade melden  
·       Hulp nodig  
·       Afspraak maken  
·       Wijziging doorgeven  
·       Klantenportaal “Mijn Polissen”

Wil je dit liever live zien?

Een afspraak is zo gemaakt. De digitale demonstratie neemt slechts 30 minuten in beslag.

Vraag demo aan
Vind een advieskantoor bij u in buurt!
Uw adviseur is uw aanspreekpunt

Vul hieronder uw plaatsnaam in om te zoeken naar een adviseur bij u in de buurt.