Particulier

Over BSB Volmachten

Meer dan 100 advieskantoren werken met ons samen

Misschien denkt u dat wij een verzekeraar zijn, maar dat is niet zo! Wij zijn een serviceprovider met de nadruk op SERVICE en werken samen met bijna 200 financieel adviseurs. Uw adviseur kan diensten als inkoop, administratie, premie-incasso en schadeafwikkeling uitbesteden. Hierdoor blijft er meer tijd over voor u!

Samenwerken met ons

Wij regelen voor uw verzekering de acceptatie, schadeafhandeling, administratieve taken en meer. Dit doen wij namens onze verzekeraars. Hiervoor rekenen wij een servicebijdrage per verzekering.

Kosten
Tot 1 januari 2024

Prolongatiekosten

Poliskosten brand/varia

Poliskosten motorrijtuigen

€ 1,-

€ 6,-

€ 8,50

Na 1 januari 2024

Servicebijdrage* € 1,50

* De servicebijdrage is exclusief assurantiebelasting en geldt per verzekeringspakket of losse verzekering. Deze servicebijdrage wordt per elke nieuwe verzekering en betaaltermijn in rekening gebracht. Op de factuur vind je deze terug onder ‘Kosten’.

TP aan het woord

Stoffers Makelaardij | Hypotheken | Verzekeringen

Al sinds 2014 varen we zij aan zij met BSB Volmachten; een alliantie gebaseerd op integriteit, efficiëntie en expertise. Met korte lijnen en deskundige teams, smeden we samen een pad naar succes. Onze tevredenheid is niet slechts een momentopname, maar een testament aan onze langdurige en vruchtbare samenwerking.

Bekijk Stoffers Makelaardij | Hypotheken | Verzekeringen
Vind een advieskantoor bij u in buurt!
Uw adviseur is uw aanspreekpunt

Vul hieronder uw plaatsnaam in om te zoeken naar een adviseur bij u in de buurt.