Garageverzekeringen: alle risico’s op een rij!

   Webinair terugkijken?

Op dinsdag 4 juli was het webinar Garageverzekeringen: alle risico’s op een rij. In 43 minuten vertelden garagespecialisten Dave Damoiseaux en Roy van Soest van BSB Volmachten je meer over garageverzekeringen en bijbehorende risico’s. Ze gingen met Tanja van der Grift het gesprek aan over: garageverzekeringen, de verschillende verzekeraars met garageproducten, maatwerkmogelijkheden, risicoanalyse, preventie en praktijkvoorbeelden.

Klik HIER voor alle vragen die gesteld zijn tijdens het webinar Garageverzekeringen.

Meer informatie

Op dinsdag 4 juli gaven we je een kijkje in de wereld van garages en garageverzekeringen.

En bespraken onder andere:
  • De belangrijkste risico’s voor garagebedrijven
  • Garageverzekeraars: waar kan je garageverzekeringen sluiten?
  • Dekkingen garageverzekering: wat dekt bijvoorbeeld de AVB?
  • Maatwerkmogelijkheden: bij BSB en Nedasco!
  • Risicoanalyse & preventie: hoe herken en voorkom je de 5 grootste risico’s.
  • Praktijkvoorbeelden: van autoschade tot extreem weer.
Meer details…
  • Lengte: 43 minuten
  • Sprekers: Dave Damoiseaux, Roy van Soest en Tanja van der Grift

Dave Damoiseaux:

Met bijna 24 jaar ervaring bij BSB Volmachten in Geleen is Dave Damoiseaux een waardevol lid van ons team. Hij is werkzaam als Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen en tevens Teamleider van het Serviceteam Zakelijk. Al meer dan 13 jaar heeft BSB het garageproduct als volmacht in beheer, waar Dave al die tijd verantwoordelijk voor is geweest. Tijdens het webinar deelt hij graag zijn kennis en expertise op het gebied van garageverzekeringen met jou!

Roy van Soest:

Roy van Soest begon zijn carrière in 2006 in de verzekeringsbranche als binnendienstmedewerker voor zakelijke verzekeringen. Gedurende die tijd heeft hij regelmatig met klanten uit de garagesector gewerkt. Momenteel is Roy werkzaam als Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen. Hierdoor heeft hij uitgebreide ervaring opgebouwd met garageverzekeringen en alles wat daarbij komt kijken. Roy is een echte expert op het gebied van garageverzekeringen!

Tanja van der Grift:

Tanja van der Grift is sinds december 2020 werkzaam bij Nedasco als Consultant Schadeverzekeringen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringswereld heeft ze diverse functies bekleed bij verzekeraars, herstellers en schade-expertisebureaus. Haar uitgebreide kennis en ervaring maken haar de perfecte sparringpartner voor al jouw zakelijke verzekeringsvraagstukken. Tanja staat klaar om je te ondersteunen!

Tijdens ons evenement zullen deze experts jou voorzien van waardevolle inzichten en advies op het gebied van garageverzekeringen.