Presentatie Be Suitable en Arbonext
Woensdag 20 april 2022 / donderdag 21 april 2022

De overvoer van de Mandaat portefeuille naar Nedasco is voltooid en wij zijn verheugd over het grote aantal nieuwe aanvragen voor ziekengeldpolissen tijdens de oversluitperiode. Aan de ziekengeldpolissen bij Nedasco is automatisch de dienstverlening van Be Suitable en de inlog voor XpertSuite gekoppeld. Daarnaast kan er ook nog gekozen worden voor de arbodienstverlening van ArboNext.

Omdat dit voor velen van jullie nieuwe diensten zijn, heb ik Marc Houtman, Manager bij Be Suitable en ArboNext, bereid gevonden een presentatie te verzorgen om de werkwijze en mogelijkheden van deze diensten verder toe te lichten.
Ook zal er nog een korte demonstratie van het nieuwe Inkomendashboard gegeven worden.

Wij hebben ervoor gekozen om deze presentatie fysiek te gaan verzorgen en wel op woensdag 20 en donderdag 21 april 2022 in ons kantoor te Geleen. Om de groepen niet te groot te maken, is ervoor gekozen om een ochtend- en een middagsessie te organiseren. Wil jij deelnemen, meld je dan snel hieronder aan en geef meteen door welke sessie jouw voorkeur heeft (liefst meerdere opties doorgeven).

Locatie:
BSB Geleen
Markt 5
6161 GE Geleen

Be Suitable

Wij helpen werkgevers met verzuim, re-integratie- en sociale zekerheidsvraagstukken. Wij zijn het verlengstuk van de ondernemer, HR adviseur of directie. Met onze aanpak krijgt werkgever grip op complex verzuim en worden kosten structureel verlaagd. Onze organisatie beschikt over (register) casemanagers, arbeidsdeskundigen en juristen met kennis van de sociale wet- en regelgeving.

De wereld van verzuim, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid is complex en vereist veel kennis van de sociale wet- en regelgeving. De financiële verantwoordelijkheid voor verzuim en arbeidsongeschiktheid van werknemers is voor een groot deel door de overheid bij werkgevers neergelegd. Als ‘regisseur’ focussen wij ons op de belangen en het toekomstperspectief van zowel werkgever als werknemer. Door onze kennis en benadering dragen onze adviezen bij aan de structurele inzetbaarheid van werknemers maar ook aan de continuïteit van een onderneming. Wij zoeken hoe werkgevers binnen hun organisatie kunnen besparen op beïnvloedbare geldstromen in de sociale zekerheid.

Arbonext

ArboNext is een zelfstandige entiteit en is onderdeel van Nedasco Verzekeringen. Nedasco heeft als doel om ondernemers succesvol te laten ondernemen. ArboNext is opgericht als arbodienst om ondernemers en werknemers optimaal te begeleiden bij de uitvoering van de Arbowet. ArboNext is de arbodienst voor het MKB met een landelijke dekking. Wij helpen werkgevers met het bevorderen van de inzetbaarheid van werknemers. Door de privacy wetgeving is oplossingsgerichtheid vanuit een arbodienst belangrijk om werknemers structureel inzetbaar te houden. ArboNext is de belangrijke schakel tussen werkgever en werknemer. We zorgen voor duidelijke re-integratie adviezen en zekerheid over de wettelijke verplichtingen.

Certificering
ArboNext is door DNV-GL ISO 9001:2015 gecertificeerd en voldoet aan de gestelde eisen die opgenomen zijn in het Certificatieschema Arbodiensten. Met deze certificering laat ArboNext zien over een goed kwaliteitsmanagementsysteem te beschikken.

Aanmelden